arrowdark  Gratis indtil 8. august 
arrowdark  Herefter fra 49 kroner
arrowdark  9.000 e-bøger, lyt&læs og lydbøger til børn 
arrowdark  Bøger til alle aldersgrupper med sværhedsgrader fra lydret trin 1-3 og op til LIX 31

Gratis perioden gælder kun for nye medlemmer, som ikke tidligere har haft adgang til en prøveperiode på Maneno. Alle kan dog få adgang til Maneno for kun 49kr/måned, hvis man tegner et årsmedlemskab.

 

Vind gavekort på 3.000 kroner til Lalandia og mange andre fede præmier 

Hele sommeren holder vi læsningen igang med sjove konkurrencer og mulighed for at vinde et gavekort til Lalandia til en miniferie til 4 personer. Derudover udlover vi en masse skønne præmier til vores skønne læsere. I løbet af sommeren fylder vi vores fantastiske app med sommer-quizzer og vores årlige Sommerbingo, hvor man kan lytte og læse sig til skønne præmier.

Sommerbingo'en tager sin afslutning til vores store Kahoot! live event den 8/8, hvor vi quizzer i Ternet Ninja 2, som jo får biografpremiere den 19/8.

 

Skønne bøger til sommerferien

ternet_ninja_2_transparentvitellonaja_malfnikilasseleifrobinsamsevilladsalfons

 

DEN HURTIGSTE OG SJOVESTE MÅDE AT LÆRE AT LÆSE

Hvad er Maneno

Maneno er en helt ny måde for dit barn at læse på. Med mere end 9.000 e-bøger, lyt&læs-bøger og lydbøger fra Danmarks førende forlag, får dit barn mange sjove stunder i selskab med den lille blå drage Maneno. Jo mere dit barn læser for dragen, jo større og klogere bliver den. Det gør læsningen lidt sjovere. Der findes bøger til alle aldersgruppe med sværhedsgrader der fordeler sig fra lydret trin 1-3 og op til LIX 31. 

Maneno styrker dit barns læsning og motiverer dit barn til at læse ofte. Dit barn får nemlig belønninger, når der læses eller besvares spørgsmål til bøgerne. Omdrejningspunktet er dog dit barns helt personlige blå drage, som vokser i takt med læsningen. 

Er der udfordringer med læsningen - så er der også hjælp at hente i Maneno. I bøgerne kan du nemlig klikke på ordene i teksten for at få dem læst højt eller delt i stavelser.  Du kan også blot lytte til en af de over 2.500 lydbøger i app'en.

Læser...
Læser...
footer_banner