Særtilbud kun til skolemælkabonnenter 

Maneno og Skolemælk har et samarbejde, som giver dig

arrowdark 30 dages gratis prøve (normalt 7 dage)

arrowdark Maneno for 109 kr/md (normalpris 139 kroner)

arrowdark INGEN binding og vi sender påmindelse om første betaling

 

HubSpot Video

 

Familier der bruger Maneno oplever ofte at...

👉 Børnene hurtigere knækker læsekoden

❤️ Børnenes læselyst vokser, når de læser for dragen

👨‍👩‍👧‍👦 Der er færre konflikter mellem barn og forældre omkring læsning

💡 Børn der ikke har så nemt ved læsning, synes det bliver nemt og sjovt

 

Med Maneno får jeres familie adgang til...

🖐 Op til 5 børneprofiler i appen

📚 Ubegrænset adgang til 9.000 e-bøger, lyt&læs og lydbøger til børn

✅ Bøger til børn i alle aldre (Lydret trin 1-3 og op til LIX 31)

⭐️ E-bøger og lydbøger fra de bedste danske forlag

📲 Forældre app hvor du kan følge og belønne dit barns læsning 

 

Maneno findes som App til iOS og Android enheder. 

Download_on_the_App_Store_Badge_DK_blk_100217google-play-badge

 

Det siger brugerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mor til dreng i 2. klasse "Min søn i 2 klasse kunne ikke knække læsekoden i skolen. Vi startede helt fra starten af lix 0 den 29 december 2021. I dag den 17. januar 2022 er han på lix 8 og han blæser fremad og hvor er det bare fantastisk . Tusind tak for en genial app"

 

Mor til pige i 2. klasse "Tak fordi I har lavet Maneno. Vi har prøvet Maneno i håb om at kunne motivere vores datter (2.klasse) til at læse dagligt og selv havde lyst, fremfor det var en kamp.
Vi står her 3 uger efter, med et barn som ikke diskutere længere når hun skal læse, og glæder sig til næste stadie af hendes drage og at hun tjener til at kunne købe ting til den. Derudover elsker hun hendes fysiske bamse, som der også bliver læst for. Fede features med at dele ord, få læst ord op, fremhæve linjer, skifte baggrundsfarve osv. Vi har prøvet alm. online bog platforme under corona, men det fungerede ikke bl.a. det at skulle fremhæve en linje. Også er gamification trickeren for hende."

 

Far til dreng der læser i Maneno"Maneno har været intet mindre end fantastisk for vores søn. Han er på kort tid gået fra at syntes læsning var det værste i livet fordi det var svært og så var det nemmere at bare gi op til at læse på klassetrin. Gået ca 2 årgange op på 2 mdr. Fordi det blev en leg, koden blev knækket, dragebamse og app har vendt læse livet om på hovedet og nu læser han også stolt når man er på tur eller Kometernes jul kort for sin lille søster. Vi bliver med garanti også til hende da hun starter i skole til sommer. Bonus er man på forældre app kan se statistik og fremgang i både læse hastighed og niveau."

 

Forælder til dreng på 8 år "Min dreng på 8 år læser 15 min om dagen for sin drage og er på ca. 14 dage gået fra lix8 til lix11. Han læser hurtigere end forventet. Han forstår hvad han læser og kan genfortælle bøgerne. Jeg har fået dreng der var glad for bøger, som nu elsker at læse.

 

Forælder til dreng på 9 år "Vi har en dreng på 9 år, som bestemt ikke er begejstret for at læse. Det er blevet meget bedre med Maneno for “Mor! Jeg skal jo læse for min drage!” Så sent som i morges, var han ved at komme for sent i skole fordi han liiiige skulle læse for sin drage Dét synes vi som forældre er HELT fantastisk! Når han læser, samler han ædelsten, som han kan bruge til at købe seje ting til sin drage, hvilket er en meget stor motivationsfaktor. Derudover er det ret behændigt, at vi som forældre bliver oplyst på mail, når dragen er vokset til et nyt stadie og kan følge med i vores søns læsning på sidelinjen "

 

Forælder til pige på 8 år "Fungerer bare helt kanon godt! Min datter på 8 er meget glad for app’en - og det er vi som forældre også! En klar anbefaling herfra."

 

Forælder til pige på 9 år "Super fed app som har forstærket min datters lyst til at læse. Efter to måneder læser hun nu godnathistorie for sin lillesøster."

 

Forælder til dreng på 9 år "Rigtig god app. Min søn på 9 år er meget glad for den. Mange smarte funktioner, som gør hverdags læsning til en sjov og let opgave."

 

 

DEN HURTIGSTE OG SJOVESTE MÅDE AT LÆRE AT LÆSE

Hvad er Maneno

Maneno er en helt ny måde for dit barn at læse på. Med mere end 9.000 e-bøger, lyt&læs-bøger og lydbøger fra Danmarks førende forlag, får dit barn mange sjove stunder i selskab med den lille blå drage Maneno. Jo mere dit barn læser for dragen, jo større og klogere bliver den. Det gør læsningen lidt sjovere. Der findes bøger til alle aldersgruppe med sværhedsgrader der fordeler sig fra lydret trin 1-3 og op til LIX 31. 

Maneno styrker dit barns læsning og motiverer dit barn til at læse ofte. Dit barn får nemlig belønninger, når der læses eller besvares spørgsmål til bøgerne. Omdrejningspunktet er dog dit barns helt personlige blå drage, som vokser i takt med læsningen. 

Er der udfordringer med læsningen - så er der også hjælp at hente i Maneno. I bøgerne kan du nemlig klikke på ordene i teksten for at få dem læst højt eller delt i stavelser.  Du kan også blot lytte til en af de over 2.500 lydbøger i app'en.

Læser...
Læser...