SÆRPRIS TIL SKOLEMÆLK ABONNENTER

FÅ MANENO TIL KUN 69 KRONER 

+ du starter med 14 dages gratis prøve uden binding
 

LÆSNING DINE BØRN VIL ELSKE 

Maneno er en helt ny måde for dit barn at læse på.  Med mere end 7.000 e-bøger, lyt&læs-bøger og lydbøger fra Danmarks førende forlag, får dit barn mange sjove stunder i selskab med den lille blå drage Maneno. Jo mere dit barn læser for dragen, jo større og klogere bliver den. Det gør læsningen lidt sjovere. Der findes bøger til alle aldersgruppe med sværhedsgrader der fordeler sig fra lydret trin 1-3 og op til LIX 31. 

b__ger_til_oister

Dit barn læser bøgerne på en smartphone, iPad eller Tablet og der er bøger i forskellige sværhedsgrader fra begynderlæsning til ungdomsbøger. Som Skolemælksabonnent kan du få Maneno til 69 kroner om måneden - det er 20 kroner rabat på normalprisen på 89 kroner.

FÅ MANENO TIL 69 KRONER

 

 

FAMILIER DER BRUGER MANENO OPLEVER OFTE

  • børnenes læselyst vokser, når de kan læse for dragen

  • færre konflikter omkring læsning derhjemme 

  • tidsbesparelse på ikke at skulle på biblioteket for at finde nye bøger

  • forældre er glade for at få en oversigt over, hvor meget deres børn læser og hvad de læser

 

MØD DRAGEN MANENO

state02

Maneno styrker dit barns læsning og motiverer dit barn til at læse ofte. Dit barn får nemlig belønninger, når der læses eller besvares spørgsmål til bøgerne. Omdrejningspunktet er dog dit barns helt personlige blå drage, som vokser i takt med læsningen. 

Er der udfordringer med læsningen - så er der også hjælp at hente i Maneno. I bøgerne kan du nemlig klikke på ordene i teksten for at få dem læst højt eller delt i stavelser.  Du kan også blot lytte til en af de over 1.500 lydbøger i app'en.

 

TIL DE VOKSNE

Når dit barn læser i Maneno har du som forælder også mulighed for at benytte vores forældre app. Her kan du blandt andet følge dit barns udvikling samt holde styr på læsningen.

SÆRLIGT FOR SKOLEMÆLK ABONNENTER

Maneno har indgået et samarbejde med Skolemælk, så du som abonnent kan få Maneno til kun 69 kroner om måneden. (Normal pris er 89 kroner)

FÅ MANENO TIL 69 KRONER

 

Logo skolemælk

 

Når du har tilmeldt dig - kan du hente vores app i Google Play eller App Store.

 

app-store@2x

 

google-play@2x