EN NY MÅDE AT LÆSE PÅ

I Maneno er vi optaget af at få børn til at læse mere. 80% af de danske børn læser ikke frivilligt og det laver vi om på. Vi oplever nemlig, at børnene gerne vil læse, når de har motivationen til det. Om motivationen er at blive bedre til at læse, at læse for at  deltage i læsekonkurrencer om fede præmier eller blot at læse sammen med vennerne, så er det alt sammen muligt med Maneno. 

I vores tilgang til læsning er vi dybt optaget af, hvordan vi kan overføre den kæmpe interesse vores børn har fra deres digitale færden på YouTube, Tik Tok, SnapChat og Spil - og hvordan vi kan overføre den til læsning. 

De fleste forældre ville ønske deres børn læste mere. Det hjælper vi dem med.

b__ger_til_oister

Med over 6.000 e-bøger, lyt & læs bøger og lydbøger fra Danmarks førende forlag - så er der noget for alle børn. Hvad enten man er mest interesseret i:

  • Lydrette bøger
  • Letlæsningsbøger
  • Bøger med tekst og tale
  • Rene lydbøger
  • Ungdomsbøger
så er det altsammen i Maneno.

PRØV GRATIS I 30 DAGE

 

LÆSNING FOR ALLE!

Det er vigtigt at understrege, at Maneno er et sted for alle børn, der skal læse.

Om man er nybegynder eller rutineret læsning, så har vi bøger der passer til alle. Men når det er sagt, så har Maneno i modsætning til alle andre tjenester nok det største udbud af let-læsningsbøger til børn - og vi har rent faktisk taget stilling til, hvilke bøger vi har i vores bibliotek.

 

FB billede

Vi ved godt, at bøger fra 70erne måske ikke længere er særlig relevante for børn, men at de hellere vil læse om gaming eller ting de kender fra YouTube. Det væsentligste for dit barn er nemlig relevant indhold.

 

 

ANBEFALET PÅ TRUSTPILOT

Skærmbillede 2020-03-29 kl. 11.29.03

 

 

PRISER

For at læse bøger i Maneno skal man være medlem. Prisen på medlemsskabet afhænger af, hvor mange børn der skal læse på app'en og der er mulighed for gode rabatter, hvis man betaler kvartalsvis eller årligt.

Vi skelner mellem 2 medlemstyper:

Skærmbillede 2020-03-29 kl. 11.34.00

 

Abonnementet er uden binding og kan opsiges til udløbet af enhver gældende abonnementsperiode. Prøveperioden gælder kun for nye medlemmer.

 

PRØV GRATIS I 30 DAGE

 

Når du har tilmeldt dig - kan du hente vores app i Google Play eller App Store.

 

appstore@2x-1

 

googleplay@2x-1